Samenwerking

Ik werk graag samen met anderen. Samen kun je immers vaak meer bereiken dan alleen! Iedereen heeft weer een andere expertise en andere kijk op dingen. In een behandeling en begeleiding kun je dan vaak meer bereiken. Zeker bij eetstoornissen is het (meestal) belangrijk om een multidisciplinaire behandeling in te zetten. Ik werk o.a. samen met huisartsen, specialisten, maar ook andere zorgprofessionals.

 

Op dit moment werk ik samen met de volgende zorgprofessionals. 

 

Yvette voor Jou / PMT & ervaringsdeskundige eetstoornissen

Yvette Spijkstra is Psychomotorisch Therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Vanuit haar onderneming ‘Yvette voor Jou’ in Zwolle begeleidt zij mensen met een eetstoornis en hun naastbetrokkenen. Ook geeft zij gastcolleges binnen het onderwijs, kent ze een adviserende rol en verzorgt zij interactieve workshops en themabijeenkomsten. Haar levensmotto is ‘Aandacht is het mooiste dat je iemand kunt geven.’ Heel graag ziet zij jou met alles erop en eraan. Binnen haar werk luistert zij, biedt zij steun, reikt zij haar helpende hand, stelt ze prikkelende vragen en zorgt ze voor begrip. Want als geen ander weet zij wat erbij komt kijken wanneer je een eetstoornis hebt. Zie ook haar website www.yvettevoorjou.nl voor meer informatie. 

 

Ervaringsdeskundige eetstoornissen samenwerking

 

 

 

Afvallen met Bart / ervaringsdeskundige leefstijlcoach 

 

Bart Wirken is een ervaringsdeskundige leefstijlcoach. Vanuit zijn onderneming 'Afvallen met Bart' in Utrecht begeleidt en coacht hij mensen in het veranderen van het eetgedrag. Bart kijkt samen met met de persoon naar de leefstijl en eetgewoonten. Daarbij ligt niet de focus op het eten, maar op de beweegredenen achter het eetgedrag. De trainingen zijn gericht op directe veranderingen van de eetgewoonten. Bart coacht  zonder de behoeften uit het oog te verliezen. Zie ook zijn website voor meer informatie.