Tarieven

Vanuit de basisverzekering heb je recht op 3 behandeluren (=180 minuten). Helaas valt een dieetbehandeling wel onder het eigen risico (vanaf 18 jaar). Dus als deze nog niet opgemaakt is, krijg je alsnog wel een factuur van jouw zorgverzekeraar. Vanuit een aanvullende verzekering heb je soms nog recht op extra behandeluren. Dit kun je vinden in jouw zorgpolis.  

Als je nog recht hebt op vergoeding vanuit de basisverzekering of vanuit een aanvullende verzekering, wordt de factuur rechtstreeks gedeclacreerd bij jouw zorgverzekeraar. Hiervan ontvang je dus zelf geen factuur. 


Als je geen recht (meer) hebt op vergoeding of maar gedeeltelijk, dan ontvang je van mij een factuur en dien je het openstaand bedrag aan mij te betalen. Afhankelijk van de polisvoorwaarden (bijvoorbeeld bij recht op gedeeltelijke vergoeding) kun je de factuur zelf nog indienen bij de zorgverzekeraar.

Hieronder staan de tarieven die gelden als er geen vergoeding (meer) is vanuit de zorgverzekering voor de behandeling. De kosten bestaan bij een intake uit directe en indirecte tijd. De directe tijd is de tijd die jij daadwerkelijk bij mij hebt doorgebracht in de spreekkamer. Indirecte tijd is de tijd die ik besteed heb voor jou aan administratie (o.a. het uitwerken van het behandeladvies, overleg met een huisarts o.i.d).

Tarieven 2021

 

Soort consult

Duur in minuten

Prijs

Intake

Dieetadvies/overleg

60 

30 

70,-

35,-

Vervolgconsult

 

30

35,-

Vervolgconsult

 

45

 

52,50-

 

Telefonisch/videoconsult

 

15

17,50,-

Telefonisch/videoconsult

 

30

35,-

Regelen drinkvoeding

 

15

17,50

Huisbezoek

Dieetadvies/overleg

60 

30

70,-

35,-

Huisbezoek uittoeslag

 

 

25,-