Gastenboek

Bericht schrijven

Charleen

Dankzij Bianca heb ik een andere eet leefstijl ontwikkeld. Herkennen wanneer en wat voor een je honger hebt, en waar je dan zin in hebt. En daar je eet patroon op aanpassen. Bewustwording van de hoeveelheden die je eet en hoe voel je erbij. Ik ben erg blij met de inzichten, en makkelijk toepasbaar. Haar luisterend oor en haar professionele begeleiding maken dat ik zonder moeite naar haar toe ging.

Anita

Bianca wil ik graag bedanken voor de begeleiding. Ik heb bij haar nieuwe inzichten gekregen over eten en mijn gedrag daarin. Ze komt met praktijk voorbeelden en deelt eigen ervaringen. Dat is zeer prettig! Bedankt Bianca.

Robyn

26 jaar en ik was al ruim 10 jaar bezig met diëten. Shakes, calorie tekort, nog meer shakes en uiteindelijk 3 jaar lang strikt keto. Tot ik besloot te stoppen. Al deze diëten zorgden ervoor dat ik de weg kwijt raakte. De ene persoon zei dat ik op de ene manier moest eten en de ander zei het tegenovergestelde. Ik werd er zo ongelukkig van, dat eten, wat een basisbehoefte is voelde als een doolhof en ik wist niet meer welke kant ik op moest lopen. De eerste afspraak compleet verward en de weg kwijt, vele gesprekken gevuld met emoties, zowel een lach als een traan. Bianca heeft me geholpen de goede weg weer te vinden, weg uit het doolhof. Ik heb mijn geluk weer terug en complete voedsel vrijheid. Zoek je steun, vertrouwen en professionaliteit? Dan zul je je bij Bianca thuis voelen, veilig.

Hetty

Dank je wel Bianca voor je luisterend oor, je fijne begeleiding (zelfs in die vreemde Corona periode) en goede adviezen! Met jouw ondersteuning ben ik goed geholpen! Hartelijke groet, Hetty

Danielle

Een half jaar geleden kwam ik terecht bij Bianca voor eetproblemen en een verstoord eetpatroon. Samen hebben we gekeken naar hoe ik dit weer kon herstellen. Dit is heel goed gegaan en ik vond het fijn dat ze erg vanuit haar eigen ervaring praatte. Ik heb er heel veel aan gehad.

Ernesto

Hoi Bianca, Heel erg bedankt voor je begeleiding bij mijn weg naar een gezonder leven. Naast je praktische tips heb ik veel gehad aan je kennis en het kijken met compassie naar jezelf. Dankjewel liefs Ernesto

Sasja

Omdat ik erg last had van mijn darmen ben ik door mijn huisarts verwezen naar een diëtiste en zo ben ik bij Bianca uitgekomen. Na het bekijken en het aanpassen van mijn voedingspatroon voel ik me eindelijk weer een stuk beter. Bianca luistert goed naar het probleem en geeft goede adviezen. Blij dat ik geweest ben en mocht ik weer problemen krijgen, dan kom ik zeker terug.

Chris

In mijn strijd tegen mijn gewicht heeft Bianca mij gehopen om inzicht te krijgen in mijn eet- en beweegpatroon en deze aan te passen tot een standaard die goed vol te houden is. Echt een aanrader!

Minke

Onder begeleiding van Bianca ben ik op een duurzame manier van mijn eetbuien afgekomen. Ze heeft me geholpen een regelmatig en gezond eetpatroon te ontdekken wat goed bij mij past. Bianca heeft haar behandeling echt heel erg persoonlijk gemaakt en op mij afgestemd, waardoor het traject met haar heel waardevol is geweest voor mij.

Sophie

Van de huisarts kreeg ik een aantal maanden geleden een doorverwijzing naar een diëtist omdat mijn relatie met voeding verstoord was. Ik wilde heel graag maar ik kreeg het niet voor elkaar om mijn lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft. Toen ik via internet terecht kwam bij Bianca haar site, voelde dit meteen goed. Ik heb vrijwel direct een afspraak gemaakt en ik voelde meteen de klik! Eindelijk had ik iemand gevonden die mij begreep, niet veroordeelde en ook nog eens door haar eigen ervaringen wist hoe ze met mijn gedachten en strubbelingen om moest gaan. Na het maken van kleine stapjes kan ik zeggen dat ik zowel lichamelijk als geestelijk sprongen vooruit heb gemaakt. Ik ben Bianca super dankbaar voor al haar hulp, moeite en fijne woorden.

A.B.

Ik tob al vele jaren met een eetstoornis en heb zelf het initiatief genomen Bianca te raadplegen. Ik ben er nog lang niet, maar Bianca heeft een heel goed inlevingsvermogen vanuit haar eigen ervaringen en dat werkt heel goed. Zij heeft mij via kleine stapjes op weg geholpen wat ik zeer heb gewaardeerd.

Paul

Vanwege darmproblemen kwam ik bij Bianca terecht. Al bij ons eerste gesprek vermoedde zij dat ik veel baat zou kunnnen hebben bij het FODMAP-dieet. Dit bleek een schot in de roos. Voor het eerst in jaren ben ik dankzij Bianca's begeleiding nu volledig klachtenvrij. Bianca is een goede luisteraar en heeft mij waardevolle adviezen gegeven. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Linda

Vanuit de ggz werd mij aangeraden in gesprek te gaan met een diëtiste, omdat ik mijn psychische moeiten het hoofd probeerde te bieden door zo min mogelijk te eten. De praktijk van Bianca sprak mij direct aan, omdat zij vanuit eigen ervaring weet hoe je naar andere gedachten over eten toe kan werken. Ze neemt de tijd voor je, kijkt niet alleen sec naar de problemen die met eten te maken hebben, maar geeft ook ruimte om je verhaal te doen. Hierdoor voelde ik me veilig om alles te bespreken wat er bij de verandering kwam kijken. Ik vind dat heel belangrijk, omdat een eetprobleem niet op zichzelf staat. Ik ben blij dat ik de stap naar een diëtiste heb gezet en mijn houding t.o.v. eten is zeker veranderd. Zelfs het aankomen bleek uiteindelijk alleen maar positief te zijn, terwijl dit van te voren mijn grootste angst was. :)

Mariët Akkersdijk

Ik ben bij Bianca gekomen vanwege darmproblemen en het feit dat ik maar bleef afvallen. We hebben eerst uitgebreid gesproken over welke specifieke klachten ik had. Daarna heeft zij mij geadviseerd om te gaan starten met het FODMAP-dieet. Dit dieet heeft mij zeer goed geholpen. Bianca heeft steeds met mij contact gehouden via de diverse gesprekken die wij gehad hebben. Zij was belangstellend, gaf tips en adviezen. Mijn problemen heb ik nu goed onder controle, ik weet dank zij haar waar ik op moet letten bij het eten. En mijn gewicht is weer op een normaal niveau. Bedankt hiervoor, Bianca!

Lisa

Wegens mijn problemen met zelfvertrouwen, extreem sporten en angst hebben om dik te worden, ben ik door verwezen naar Bianca. Bianca is iemand die echt de tijd voor je neemt, je dingen vanuit een ander perspectief laat zien en je goede handvatten mee geeft voor de toekomst. Mijn zelfvertrouwen is verbeterd en ik kan oprecht zeggen dat ik dankzij deze gesprekken een gelukkiger mens ben geworden. De belangrijkste boodschap die ik heb geleerd is: ik mag er zijn en ben een goed persoon, ook als ik niet extreem veel sport en heel gezond eet. Bianca heeft mijn blik op sporten en eten veranderd en daar ben ik daar heel dankbaar voor. Ik zou haar zeker aanraden!

Arenda

Iemand uit mijn omgeving heeft me Bianca aangeraden om voor de nacht van de vluchteling een gesprek met haar aan te gaan. Ik zag er tegenop om een nacht te wandelen, en hoe zou het dan gaan met het eten? zelf kamp ik ruim 10 jaar met een eetstoornis Anorexia, wat even omsloeg naar de boulumia kant en daarna is gestabiliseerd op het niveau dat het nu is. Gezond eetpatroon een gewicht wat rond de norm hangt, maar het is niet vrij. Ik verlang naar vrijheid en liefdevol omgang met mijzelf. Bianca hielp me hierbij, door te luisteren, (h)erkenning te geven en tips waar ik echt wat aan had. Een eetlijst mocht zelfs zorgen voor nog meer verlangen naar vrijheid ten aanzien van eten. De afspraak bij haar heeft dus zeker wat in gang gezet. Mijn dank is groot Bianca, ga zo door!

T.B.

Bianca helpt mij goed. Ik wil graag een paar kg afvallen en m.n. op de buik. Ik volg nu een koolhydraatbeperkte voeding en dat werkt heel goed. Bianca heeft mij ook recepten gegeven. Ik voel mij er goed bij en mijn kleding zit weer lekkerder.

B. Michielsen

Ik zit inmiddels drie maanden bij Bianca vanwege eetproblemen. We begonnen met het bespreken van het probleem en het proces naar een gezondere leefstijl. Nu drie maanden verder gaat het een heel stuk beter en zit ik lekkerder in mijn vel. Bianca heeft mij heel goed geholpen, en ik kan het iedereen die ook met dit soort problemen kampt zeker aanraden!

Esther Veldman

Bianca heeft mij super goed geholpen met ervoor te zorgen dat mijn eetpatroon weer regelmatig en gezonder werd. Dit werkt voor mij heel erg goed.