Behandeling en begeleiding

Misschien heb je de informatie gelezen bij de kopjes overgewicht/ondergewicht, eetstoornissen, darmaandoening, diabetes en zwangerschap en is bij jou geen sprake van ťťn van deze problemen, maar wil je gewoon je voeding laten checken om verschillende redenen. Of je wilt ergens anders informatie over. †Ook dan ben je van harte welkom in mijn praktijk!

Nou als jij dan graag door mij geholpen wilt worden, kun je een afspraak plannen voor een intake via de website. Je plant dan een afspraak op een datum en tijd die jou uitkomt. Zie hiervoor de button op de homepage. Uiteraard kan een afspraak ook telefonisch gemaakt worden.†

Als ik nog vragen heb naar aanleiding van het ingevulde formulier, dan neem ik zelf contact met jou op.

Nou...dan heb je een afspraak gepland en dan kom je voor een intake. Tijdens het intakegesprek gaan we gewoon bespreken wat er aan de hand is en wat ik voor jou kan betekenen. Verder stel ik o.a. vragen over de medische geschiedenis, medicijngebruik en eet- en leefgewoonten. Aan het einde van het gesprek gaan we samen kijken op welke manier ik jou het beste kan helpen.

Mocht je geen tijd hebben om naar de praktijk te komen of niet in de omgeving van Deventer wonen, dan is het in overleg ook mogelijk om de intake†via skype te doen. Vervolgconsulten kunnen dan ook via skype of telefonisch contact.†

Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen en je woont in Deventer, dan kan ik in overleg op huisbezoek komen (hier kan i.v.m. vergoeding een medische noodzaak van de (huis)arts voor nodig zijn).