Voor wie?

 

Een paar voorbeelden waarmee je bij mij terecht kunt:

 

* Ik heb last van een eetstoornis en ervaar een 'lichte' terugval of merk dat ik nog behoefte heb aan nazorg, nadat ik een behandeling afgerond heb.  Is er nog sprake van een actieve eetstoornis en/of een 'ernstige' terugval, dan kan ik jou helaas niet behandelen en heb je waarschijnlijk meer baat bij een intensieve behandeling. 

 

* Ik heb een eetprobleem en wil een gezonde relatie krijgen met eten. 

 

* Ik ben veel bezig met diëten en lijnen en merk dat dit niet meer werkt. Ik ben er klaar mee, maar ik weet niet goed wat ik dan wel kan doen? 

 

* Eten en mijn gewicht beheerst mijn leven en ik wil rust krijgen hierin, maar hoe dan? 

 

* Ik ben gediagnosticeerd met hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of diabetes type 2 en wil daar iets aan doen, zonder te moeten diëten. 

 

* Ik heb buikklachten, zoals een opgeblazen gevoel, verstopping, diarree en/of buikpijn en wil kijken of en op welke manier ik deze klachten kan verminderen. 

 

Hoe zou het voelen als je geen dieet of voedingsschema's meer volgt? Hoe zou het voelen als je geen eetregels meer hoeft na te streven en kunt luisteren naar jouw lichaam? Hoe zou het voelen als je weer plezier beleeft aan bewegen? Hoe zou het voelen als je niet meer de hele dag aan eten denkt of ermee bezig bent?

 

Door middel van ACT en Intuïtief Eten gaan we hier samen aan werken!